Oameni şi Maşini în Moldova: Ion şi Ina, o familie de tineri, pasionaţi de clasice, deţinători ai unui BMW E30

Acum 1 an, 9 luni - 14 Iunie 2022, Piata Auto
Oameni şi Maşini în Moldova: Ion şi Ina, o familie de tineri, pasionaţi de clasice, deţinători ai unui BMW E30
Cum arată un proprietar de maşini clasice, în imaginaţia celor mai mulţi dintre noi?

Este el oare omul trecut de vârsta mijlocie, care a reuşit deja multe la viaţa lui, şi poate să dedice mai mult timp pasiunii lui? Sau este, dimpotrivă, tânărul zvăpăiat, cu permisul abia luat, care are energie debordantă, încât să-i ajungă şi pentru o asemenea pasiune? Ina şi Ion Beregoi sunt total diferiţi, însă, de orice portret obişnuit. Sunt o familie tânără din Chişinău, iar pasiunea pentru maşini o au de când s-au cunoscut, şi şi-au păstrat această pasiune şi după ce au semnat actele la starea civilă.

Au un BMW E30 de colecţie, la care Ion a muncit cu propriile mâini, pentru a-l modifica discret şi pentru a-l readuce la starea aproape de autentic, pe care o merită. Mai au încă un BMW X5 din prima generaţie, maşină cu care merge Ina în viaţa de zi cu zi sau ambii în scopuri mai practice. Iar Ion foloseşte o un Mercedes în viaţa de zi cu zi. O dubiţă, de fapt, pentru muncă. Plăcerea e rezervată doar pentru BMW.

Cei doi şi-au muncit singuri banii pentru toate aceste maşini. Ion munceşte în domeniul construcţiilor. Ina e artist grafitti, cunoscută deja şi la nivel internaţional. Şi ambii licăresc de pasiune pentru maşini clasice, dar şi unul pentru celălalt. Sunt o familie tânără de pasionaţi auto, cu multe alte hobby-uri, care se susţin reciproc cum rar se întâmplă. Şi pot servi drept inspiraţie pentru mulţi alţi tineri din Moldova!

I-am vizitat în garajul lor imens, pe care şi l-au împărţit în două — jumătate pentru pasiunea Inei şi cealaltă jumătate pentru pasiunea lui Ion. E un garaj fascinant de frumos, mai ales când te gândeşti că e al unei familii tinere din Chişinău. Dar şi povestea acestor doi tineri a fascinant de frumoasă, poveste pe care ne-au spus-o nouă, tuturor, într-un nou episod din seria Oameni şi Maşini în Moldova.

Ia loc mai comod, deci, şi vezi în video-ul de mai jos istoria completă a acestei familii tinere şi a BMW-ului lor E30.

Support Ukraine