Yandex.Taxi a scumpit călătoriile: cu 15 lei nu mai mergi 5 km, ci doar unul

Acum 6 ani, 5 luni - 1 Noiembrie 2017, Agora
Yandex.Taxi a scumpit călătoriile: cu 15 lei nu mai mergi 5 km, ci doar unul
La nici jumătate de an de la lansarea serviciului Yandex.

Taxi la Chișinău, compania scumpește tarifele de călătorie. Astfel, dacă la început pasagerii plăteau 15 lei pentru primii 5 km, iar apoi încă cinci lei pentru fiecare kilometru, acum aceiași 15 lei vor acoperi un singur kilometru din traseu. Informația a fost făcută publică pe site-ul oficial al firmei de taxi.

Cei de la Yandex.Taxi au și un disclaimer pe site care spune că preţurile pentru serviciile de taxi pot varia. Tariful minim este indicat, neincluzând coeficientul „Ore de vârf".

Preţul unei curse specificate indicată în serviciul sau în aplicaţia Yandex.Taxi se poate schimba în funcţie de tarifele firmelor de taxi, precum şi din cauza opririlor din timpul cursei la solicitarea pasagerului, din cauza modificării destinaţiei după începerea cursei sau din alte cauze", scrie firma.

Potrivit Newsmaker.md, Yandex.Taxi a majorat tarifele pentru că vrea să atragă mai mulți șoferi în rețea. „Vrem să reducem astfel timpul de așteptare a mașinii, să îmbunătățim calitatea serviciilor și accesibilitatea taxiurilor. Călătoriile comandate prin intermediul Yandex.Taxi sunt foarte accesibile, mai ales la distanțe mici", a declarat compania pentru sursa citată.

Support Ukraine