Și noul BMW X4M a ajuns oficial în Moldova! Este primul și singurul de acest model

Acum 3 ani - 29 Martie 2021, autoexpert
Și noul BMW X4M a ajuns oficial în Moldova! Este primul și singurul de acest model
Unul dintre cele mai râvnite SUV-uri de performanță bavareze, în construcția căruia au fost implicați inginerii diviziei Motorsport, BMW X4M tocmai a poposit în showroom-ul dealerului local AutoSpace SRL. Nu ne întrebați cât costă, sunt informații confindențiale.

Și la asta avem noroc să prindem câteva poze, pentru că proprietarul deja a venit să-și ia jucărica nouă. Sub capota mașinii stă noul motor de 3.0 litri turbo-aspirat, care în varianta "simplă" dezvoltă 473 de cai putere iar în varianta Competition sunt deja 503 CP. Cuplul maxim rămâne același, oficial declarat de 600 Nm. Sprintul de la zero la prima sută, din nou, declarat de nemți ar fi de 4.2 secunde pentru modelul X4M și 4.0 secunde pentru X4M Competition, însă testele recent în care bavarezul se duelează cu rivalii săi arată de fapt timpi de 3 secunde +.

Și ca să bucurăm fanii mărcii, aflați că încă un BMW M3 urmează să vină cât de curând posibil, iar un eventual M4 Competition de generație nouă G82 este în pregătiri pentru a fi comandat. 

Support Ukraine