Noul BMW X6 a ajuns în Moldova: Cinci motive pentru care trebuie să mergi să-l vezi

Acum 4 ani, 4 luni - 25 Noiembrie 2019, autoblog
Noul BMW X6 a ajuns în Moldova: Cinci motive pentru care trebuie să mergi să-l vezi
Noul BMW X6 a ajuns în sfârşit şi în ţara noastră aşa după cum s-a preconizat, până la sfârşit de toamnă.

SUV-ul coupe derivat din noua generaţie X5 nu are cum să nu impresioneze, iar pentru te convinge de aceasta poţi merge chiar de mâine în showroom-ul BMW Moldova de pe strada Bucuriei 18a pentru a vedea maşina.
Două exemplare cu 340 de CP şi care pot prinde suta în 5.5 secunde au fost expuse static într-o zonă specială unde orice doritor îl poate explora pe cel favorit.

Iată cinci motive pentru care trebuie să mergi să vezi pe viu noul X6:

  1. Să-i admiri noile faruri şi stopuri. Dacă primele sunt cunoscute de pe noul X5 şi opţional dispun de tehnologia BMW Laserlight cu elemente adaptive prin care se poate genera un fascicul de lumină care ajunge până la aproximativ 500 de metri în faţa maşinii, atunci stopurile sunt un element complet distinctiv. Îţi poţi crea o impresie despre ele doar dacă le vei vedea îndeaproape.
  2. Să-i admiri grila radiatorului. Pentru prima dată pentru X6, ca opţiune, aceasta poate fi iluminată, devenind primul model din toată gama ce dispune de o asemenea dotare. Iluminarea este activată prin deschiderea sau închiderea mașinii, dar șoferul o poate porni sau dezactiva manual. Această funcție de iluminare pentru grilă este de asemenea disponibilă pentru a fi utilizată în timpul condusului.
  3. Să verifici spaţiul din habitaclu. BMW a declarat că modelul a crescut nu numai cu 26 milimetri în lungime (până la 4.935 mm) și în lăţime cu 15 mm (până la 2.004 mm), ci în timp ce înălţimea i-a fost coborâtă cu 6 mm până la 1.696 mm, ampatamentul i-a crescut cu tocmai 42 mm până la 2.975 milimetri. Acest lucru înseamnă că pentru pasagerii din spate există mai mult loc pentru picioare decât anterior, iar în ce priveşte spaţiul pentru cap ar trebui să mergi singur pentru a vedea cât de confortabil este.
  4. Să analizezi echipările disponibile şi calitatea materialelor de la interior. Cele două modele expuse în showroom prezintă şi diferenţele dintre echipările xLine (exemplarul maro) şi M Sport (exemplarul albastru), disponibile opţional pe lângă cea standard. De exemplu, standard acum pe X6 vin jante din aliaj de 19 inci, în timp ce tapiţeria de la interior este una de calitate, din piele Vernasca, la fel standard.
  5. Să soliciți respectuos un test drive! ;)

Support Ukraine