Un BMW X6 a urcat pe scările guvernului din Chişinău, mai multe maşini de poliţie au intervenit

Acum 10 luni, 2 săptămâni - 12 Iunie 2023, Piata Auto
Un BMW X6 a urcat pe scările guvernului din Chişinău, mai multe maşini de poliţie au intervenit
Azi dimineaţă, cei care au trecut prin centrul Chişinăului, pe Piaţa Marii Adunări Naţionale, au putut vedea un BMW X6 căţărat pe scările guvernului, şi un număr mare de maşini ale poliţiei şi ale altor entităţi de forţă venite la faţa locului pentru a interveni.

Am aflat de la poliţie de s-a întâmplat acolo.

E vorba din nou de un şofer în stare de ebrietate, care se afla la volanul BMW-ului X6. Din motive necunoscute încă, acesta ar fi decis să se caţăre pe acele scări, până când a fost oprit de forţele de ordine, care asigură paza edificiului. Întrucât e vorba de o clădire guvernamentală, a fost declanşată o procedură care a necesitat implicarea mai multor structuri.

Poliţia spune că şoferul avea 0,70 mg/L în aerul expirat, valoare calificată drept stare de ebrietate avansată. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi dus la inspectoratul de poliţie Buiucani pentru stabilirea circumstanţelor şi documentarea lui. Acesta va fi anchetat penal pentru condusul în stare de ebrietate, la care se va adăuga şi anchetarea pentru încălcările de ordine publică şi eventual distrugeri de bunuri publice, comise prin urcarea pe scările unui edificiu guvernamental.

Vezi mai jos un video filmat de un trecător.

Support Ukraine