Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a ajuns în Moldova! Mașina este și vândută

Acum 4 ani - 30 Martie 2020, autoexpert
Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a ajuns în Moldova! Mașina este și vândută
În toată lumea, noul model de BMW Seria 8 Gran Coupe, nu mai este demult o noutate sau premieră absolută. Din păcate, în țara noastră, nici măcar prezentarea oficială nu a avut loc.

Cine și-a comandat mașina însă, nu a avut nevoie de o a doua întâlnire, pentru a fi sigur că e dragoste la prima vedere. Optul a fost comandat încă în anul 2019 și vine cu o listă impresionantă de dotări, printre care sunt culoarea Dravit Grey Metallic din gama Individual, diferențial activ, packet M, Jante de 20 de inch, interiorul la fel customizat după programul Individual, cu piele Merino și inserții piano black, iar plafonul e tapițat cu Alcantara.

Nu lipsesc nici farurile de ultimă tehnologie, BMW Laserlight, direcția activă pe toate patru roți, geamuri atermale, scaune ventilate și cu încălzire desigur, perdeluțe electrice, cheie cu display, auto-parcare și multe altele...

BMW Seria 8 Gran Coupe în versiunea 840i xDrive vine echipată cu un motor de 3.0 litri, turbo-aspirat, ce dezvoltă în jur de 335 cai putere și 500 Nm de cuplu motor, iar așa cum este și tracțiune integrală (cu drift mode desigur), sprintul de la zero la prima sută durează 4.9 secunde!

Support Ukraine