Agenția Servicii Publice anunță adresele unde pot fi preschimbate permisele de conducere

Acum 3 ani, 8 luni - 9 August 2020, Telegraph
Agenția Servicii Publice anunță adresele unde pot fi preschimbate permisele de conducere
Agenția Servicii Publice reamintește că pentru o deservire mai comodă şi rapidă a solicitanților care se adresează la subdiviziunile de înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto pentru a-și preschimba sau restabili permisul de conducere de modelele 1995, 2008, 2015 şi 2019, li se oferă posibilitatea de a preschimba permisul de conducere atât în cadrul Centrelor multifuncţionale din mun.

Chișinău, cât și la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto.

Acestea sunt:Centrele multifuncţionale din mun. Chișinău. nr. 2 (str. Puşkin, 47), nr. 3 (str. Mihail Sadoveanu, 17) şi nr. 4 (bd. Decebal, 6), cât şi la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto nr. 10 (mun. Chişinău, str. Calea Ieşilor, 14), nr. 11 (mun. Chişinău, str. Socoleni, 1), indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv.

Concomitent, subliniem că comanda preschimbării permisului de conducere (model 1995) poate fi efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md.

Support Ukraine