Agenția Servicii Publice reia prestarea unor servicii pentru conducătorii auto! Vezi detalii

Acum 3 ani, 11 luni - 28 Aprilie 2020, autoblog
Agenția Servicii Publice reia prestarea unor servicii pentru conducătorii auto! Vezi detalii
Potrivit Dispoziției nr.20 din 21.04.2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, Agenția Servicii Publice anunță că de astăzi, 27 aprilie, este reluată prestarea serviciilor publice de înmatriculare a vehiculelor, documentarea conducătorilor auto, înregistrarea nașterii și a căsătoriei, etc.

În particular, ce ţine de şoferi şi autovehicule, aflaţi că subdiviziunile teritoriale ale ASP continuă activitatea în regim special și vor presta următoarele servicii:

  • Identificarea şi înmatriculare a vehiculelor – vezi lista subdiviziunilor teritoriale.
  • Documentarea conducătorilor de vehicule (cu excepţia procesului de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere, fie la proba teoretică, fie la acea practică, care va include serviciile de preschimbare şi eliberare a permiselor de conducere) – vezi lista subdiviziunilor teritoriale.
  • Eliberarea certificatului de înmatriculare şi a permisului de conducere – vezi lista subdiviziunilor teritoriale.
  • Eliberarea adeverințelor din Registrul de Stat al Transporturilor şi Registrul de Stat al Conducătorilor de Vehicule – vezi lista subdiviziunilor teritoriale.

Reamintim, că este sistată activitatea centrelor multifuncționale din mun. Chișinău CM nr. 1 (str. M. Viteazul, 11/1), CM nr. 4 (str. Decebal, 6), precum și centrele multifuncționale din or. Glodeni, mun. Soroca și din or. Ștefan Vodă.

Pentru orice informație suplimentară puteţi contacta ASP prin e-mail: asp@asp.gov.md sau presa@asp.gov.md, pagina de Facebook a Agenției, pagina web oficială www.asp.gov.md, precum și la numărul de telefon 14909 al Call-centrului.

Support Ukraine