Un polițist presupus băut la volan, a provocat un accident în Chișinău, după care a lăsat legitimația și a fugit de la fața locului

Acum 1 an, 7 luni - 17 Decembrie 2020, autoexpert
Un polițist presupus băut la volan, a provocat un accident în Chișinău, după care a lăsat legitimația și a fugit de la fața locului
Un agent de patrulare din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică, riscă să rămână fără lucru dar și să fie cercetat penal, după ce noaptea trecută ar fi provocat un accident rutier și a părăsit locul accidentului.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 20:26, pe strada Trandafirilor 33/1 din sectorul Botanica al capitalei. Agentul de patrulare din cadrul Serviciului de Patrulare Centru a INSP, se deplasa cu automobilul personal marca Toyota, când s-a izbit într-o Skoda. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

După impact, polițistul l-ar fi rugat pe cel de-al doilea șofer să se înțeleagă la fața locului și i-a lăsat legitimația de serviciu, după care a părăsit locul accidentului.

Cazul a ajuns la urechile Serviciului Protecție Inernă și Anticorupție al MAI care au demarat imediat o anchetă de serviciu. Ofițerii SPIA presupun că angajatul INSP ar fi fost în stare de ebrietate.

Solicitat telefonic, Ion Mămăligă, a confirmat informația pentru și a declarat că urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului.

Mai mult, Mămăligă a ținut să menționeze că nu va tolera un asemenea comportament din partea polițiștior, care nu face față funcției și nici colectivului, și că va opta ca acesta să fie pedepsit în conformitate cu legislația în vigoare, dar și să fie eliberat din funcție.

Support Ukraine