Un agent al INSP a fost lovit de o mașină a Ambasadei Ungariei, în preajma Pieții Centrale

Acum 2 ani, 5 luni - 10 Noiembrie 2021, autoexpert
Un agent al INSP a fost lovit de o mașină a Ambasadei Ungariei, în preajma Pieții Centrale
Un reprezentat al Ambasadei Ungariei în R.Moldova ar fi lovit cu mașina un agent de patrulare al INSP, după ce polițistul l-a atenționat că a parcat neregulamentar pe strada Armenească, la intrarea în Piața Centrală, și blocase autobuzul Centrului Mobil de Vaccinare antiCOVID-19, scrie Deschide.md

Incidentul a avut loc în amiaza zilei de azi, în jurul orei 11:40, după ce un șofer a parcat neregulamentar mașina Ambasadei Ungariei, un Mercedes cu plăcuțele de înmatriculare CD 119 AA, paralel cu autobuzul centrului mobil de vaccinare, fapt care în mod evident crea impedimente în trafic.

O angajată a centrului mobil de vaccinare a solicitat ajutorul unui echipaj de patrulare ca să înlăture automobilul pentru a permite șoferului autobuzului să se deplaseze.

După ce au intervenit polițiștii, la fața locului s-a apropiat și șoferul automobilului Mercedes. Dânsul s-ar fi arătat deranjat de observațiile făcute de către polițiști, s-ar fi contrat cu ei reproșându-le că automobilul nu încurcă nimănui, după care i-ar fi și amenințat că va sesiza conducerea MAI despre acest incident.

Șoferul Mercedes-ului s-ar fi enervat, a urcat și apăsat brusc pe accelerator, lovind pe unul dintre polițiști cu partea laterală stângă a mașinii. Din fericire, omul legii nu s-a ales cu traumatisme grave și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Support Ukraine