Un proaspăt numit şef la INSP a lovit puternic un pieton în preajma Circului din Chişinău

Acum 3 ani, 6 luni - 5 Octombrie 2020, autoblog
Un proaspăt numit şef la INSP a lovit puternic un pieton în preajma Circului din Chişinău
Proaspătul șef interimar al INSP, Iurii Dementiev, numit în această funcţie în primele zile ale lunii septembrie, a avut nenorocul să ia pe capotă un pieton, care ulterior a fost spitalizat.

S-a întâmplat în noaptea zilei de vineri, atunci când superiorul se deplasa spre locul accidentului cu implicarea unei maşini de poliţie, care a avut loc pe bd. Grigore Vieru.

Singura fotografie care ne arată urmările accidentului, cea ataşată mai jos, a fost făcută publică de un martor pe o reţea de socializare. Impactul a fost atât de puternic, încât parbrizul acestei Skoda Octavia a fost spart de partea pasagerului din dreapta şoferului.

Într-un comunicat de presă emis de poliţie se menţionează că aproape de miezul nopţii, șeful interimar al INSP, a lovit un pieton care a traversat strada, bd. Renaşterii mai exact, printr-un loc nepermis.

Până la intervenția medicilor care au fost solicitaţi imediat, Iurii Dementiev i-a acordat rănitului primul ajutor medical. Bărbatul accidentat a fost ulterior preluat de ambulanță, acum aflându-se în afara oricărui pericol.

La fața locului a fost solicitată și grupa de documentare a accidentelor rutiere pentru stabilirea circumstanțelor producerii situaţiei. Polițistul a fost testat şi alcoolscopic, fiindu-i prelevate și probele biologice. Rezultatele s-au dovedit a fi negative.

Organele competente, la moment, investighează cazul. A fost inițiată o anchetă de serviciu, iar superiorul a fost chiar suspendat din funcție pe perioada desfășurării acesteia.

Support Ukraine