Un Mercedes-Benz S-Class facelift, luat de la un moldovean la vama Leuşeni. Era furat din Polonia

Acum 1 an, 10 luni - 4 August 2020, autoblog
Un Mercedes-Benz S-Class facelift, luat de la un moldovean la vama Leuşeni. Era furat din Polonia
Un chișinăuian a rămas fără bijuteria pe patru roți, după ce s-a depistat că automobilul este dat în cautare internațională, ca fiind furat pe teritoriul Poloniei!

Până la elucidarea circumstanțelor și identificării adevăratului proprietar, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

Descoperirea a fost făcută de curând, la 1 august, când pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un Mercedes-Benz S 500, fabricat în anul 2018 și înmatriculat în Polonia. Acesta era condus de către un conațional în vârstă de 34 de ani.

În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL, autoturismul în cauză era dat în căutare internațională de autoritățile polone.

La audieri, cetățeanul nu a putut explica cele depistate, precizând că revenise recent în țară și nu a întâmpinat impedimente la trecerea frontierei de stat. În circumstanțele date, persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cazul este în continuare cercetat de către polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST.

În Republica Moldova, preţul de start pentru un automobil similar, un S 500 4MATIC L cu motor V8 de 4.0 litri care produce 469 CP/700 Nm, este de 122.640 euro.

Support Ukraine