Cu păcate după suflet, un GAZ-21 urma să ajungă în Polonia, dar l-au reținut în vamă cu acte false

Acum 3 ani, 5 luni - 17 Octombrie 2020, autoexpert
Cu păcate după suflet, un GAZ-21 urma să ajungă în Polonia, dar l-au reținut în vamă cu acte false
Actele de fapt sunt OKAY, arată bine, nu sunt falsificate, dar e o problema e în neconcordanța dintre codul de caroserie din acte și cel al mașinii, astfel că tot fals în acte se consideră.

Despre acest incident a raportat Serviciul Vamal Leușeni. În seara zilei de 13 octombrie curent, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, un bărbat de 40 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta era șoferul unui Mercedes ce tracta o platformă, pe care se afla un automobil de model GAZ 21, fabricat în 1963.

În timpul verificărilor de rigoare, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei autoturismului nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare provizoriu. La audieri conaționalul a declarat că și-a luat angajamentul doar de a transporta acest automobil în Polonia, contra unei sume de bani. În ceea ce privește neregulile depistate – nu este la curent.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST efectuează cercetări pe marginea acestui incident și s-a dispus realizarea unei expertize tehnice. Între timp vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni - 2 până la finalizarea anchetei.

Support Ukraine