Şoferul unui BMW a provocat un accident frontal astă noapte la Comrat, fiica de 12 ani a unei poliţiste pierzându-şi viaţa în cealaltă maşină

Acum 9 luni - 4 August 2023, Piata Auto
Şoferul unui BMW a provocat un accident frontal astă noapte la Comrat, fiica de 12 ani a unei poliţiste pierzându-şi viaţa în cealaltă maşină
Un accident frontal deosebit de grav s-a produs astă noapte la Comrat, Moldova, în jurul orei 01:30. Şoferul în vârstă de 24 de ani al unui BMW ar fi derapat pe un traseu şi a ajuns astfel pe contrasens, provocând coliziunea frontală cu un Renault Scenic, în care se afla familia unei poliţiste din Comrat, doi părinţi şi două fiice, în vârstă de 12 şi 16 ani.

Impactul a fost atât de puternic, încât ambele maşini s-au deformat substanţial, iar medicii au trebuit să intervină de urgenţă pentru a acorda ajutor şi a transporta la spital 6 oameni din cele 2 maşini — întreaga familie din Renault şi şoferul şi un pasager din BMW. Astăzi dimineaţă, însă, fiica de 12 ani a poliţistei din Renault, a decedat pe patul de spital în urma traumelor suferite în accident.

În ultimul timp, Comratul s-a făcut remarcat de nenumărate ori în recorduri nefaste de viteză a unor şoferi prinşi de radar şi menţionaţi în comunicatele poliţiei din Moldova, şi aici putem aminti de un şofer de Mercedes prins cu 143 km/h prin localitate sau un şofer de BMW din Comrat prins cu 181 km/h, tot prin localitate, dar şi un alt Mercedes prins cu 208 km/h printr-un sat din apropiere de Comrat.

Din păcate, judecând după forţa de impact a accidentului de astă noapte, putem presupune că şi în acest caz a fost vorba de o viteză mult prea mare, doar că de această dată ea nu a însemnat doar o amendă de la radar, ci pierderea unei vieţi, a unui copil de doar 12 ani.

Support Ukraine