Șoferul de 19 ani a unui Mercedes a luat pe capotă un polițist încercând să fugă de pedeapsă!

Acum 2 ani, 1 lună - 17 Martie 2022, autoexpert
Șoferul de 19 ani a unui Mercedes a luat pe capotă un polițist încercând să fugă de pedeapsă!
Se întâmplă la Comrat! Acolo unde, inspectorii de patrulare au stopat un Mercedes S-Class cu numerele de înmatriculare din Marea Britanie, care avea geamurile portierelor din față umbrite.

La volan se afla un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadîr-Lunga, fără permis de conducere, automobilul aparținând unei cunoștințe de a sa. Conform procedurii, ofițerii au solicitat evacuatorul pentru a duce mașina la parcarea cu plată. 

Într-un moment dat, șoferul arătându-se deranjat de decizia inspectorilor a accelerat, luând pe capotă polițistul care l-a stopat, după care a fugit de la fața locului în direcția orașului Ceadîr-Lunga.

La scurt timp, tânărul a fost găsit și reținut pentru 72 de ore. Acesta va răspunde în fața legii pentru ultragierea polițistului, nestopare la indicațiile legale și deplasarea fără permis de conducere.   

Poliția Republicii Moldova solicită participanților la trafic să manifeste un comportament corect și adecvat față de polițiști, în caz contrar, față de aceștia vor fi aplicate măsuri fizice de constrângere și sancțiuni sau pedepse conform legislației în vigoare.

Support Ukraine