Belarus 82.1 „Super Sport”. Un bărbat din Sîngerei şi-a pus în tractor sistem audio, covor şi alarmă

Acum 5 ani, 7 luni - 28 August 2018, autoblog
Belarus 82.1 „Super Sport”. Un bărbat din Sîngerei şi-a pus în tractor sistem audio, covor şi alarmă
Tractorul modificat, pe care l-am găsit la începutul acestui an în Comrat, nu mai este cel mai tare din Moldova!

Locul i-a fost ocupat de un Belarus 82.1 „Super Sport" al unui tractorist din satul Trifăneşti, raionul Sîngerei.

Sincer, proprietarul vehiculului cu tracţiune integrală merită un premiu. Pasiunea l-a făcut să modifice maşina agricolă aşa cum îi place, iar pentru că reprezintă o valoare personală i-a pus şi un sistem de alarmă.

Filmuleţul a fost publicat pe o reţea de socializare în seara zilei de 18 august şi în scurt timp a devenit viral, fiind văzut de aproximativ un milion de oameni!

Printre dotările noi pe care le-a primit se numără: un nou „kit exterior aerodinamic", noi apărătoare de noroi, o nouă grilă a radiatorului, oglinzi retrovizoare diferite, „jante" vopsite, uşi pe interior şi trepte iluminate, o terminaţie de eşapament „ca la Mercedes" şi altele.

În habitaclu se regăseşte un volan reproiectat şi îmbrăcat în ceva similar pielii, cu inserţii colorate la ora 12, covoare pe podea, plafon decorat cu materiale textile, LED-uri şi boxe ale sistemului audio, perdele la geamuri, un levier al cutiei de viteze şi un scaun cu profil diferit, câteva jucării, etc.

Tractorul mai are şi un număr de înmatriculare, care îi aduce proprietarului noroc. Un set de plăcuţe cu o astfel de combinaţie de litere şi cifre, dar pentru automobile, costă aproximativ 7.000 de lei, potrivit portalului e-services.md.

Marea întrebare este dacă în preajma parbrizului sunt instalate nişte camere video şi dacă da, sunt ele funcționale?

Support Ukraine