Anunțul zilei: Un bărbat din Comrat vinde un Lamborghini Urus

Acum 2 ani, 5 luni - 7 Noiembrie 2021, autoblog
Anunțul zilei: Un bărbat din Comrat vinde un Lamborghini Urus
Anunţ curios pe cel mai popular portal specializat din ţara noastră. Un locuitor al municipiului Comrat vine un Lamborghini Urus! Mașina sport însă nu se află în Republica Moldova, ci în Federația Rusă, mai exact în Sankt Petersburg.

Prețul mașinii în anunțul original este de 21 milioane de ruble sau 253.589 de euro după cursul de schimb local. Vânzătorul din sudul ţării, care ne-a confirmat că este intermediar, cere 290.000 de euro. Diferenţa, conform spuselor acestuia, reprezintă costul vămuirii şi livrării în Moldova.

Descrierea anunţului este scurtă: exemplarul este produs în 2018, are 24.000 de km parcurşi şi nu a fost implicat în accidente. Garanţia i-a fost chiar până în noiembrie. A avut cel puţin trei proprietari.

Printre altele mai putem afla că a suferit un chip tuning (Stage 1), astfel încât poate face acum 0-100 km/h în 3.0 secunde. Dispune de un interior tapiţat cu piele, acoperiş panoramic, kit exterior din carbon, anvelope de vară şi de iarnă cu jante respective, pe lângă alte 24 de opţiuni.

Amintim că un Lamborghini Urus vine din fabrică cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm de cuplu. Sprintul de pe loc şi până la 100 de km/h îl poate realiza în 3.6 secunde, în timp ce viteza maximă poate indica pe vitezometru 305 km/h. În Europa are un preţ de start de 186.134 de euro, fără taxe.

Support Ukraine