Cel mai tare tractor tunat din Moldova a fost găsit în Comrat

27 Ianuarie 2018 - autoblog

Cel mai tare tractor tunat din Moldova a fost găsit în Comrat

Un moldovean din sudul țării nu a fost de acord cu ideea că doar automobilele pot fi modificate prin diverse programe de tuning. De aceea, a decis să-și personalizeze tractorul, cu surse și forțe proprii.

Având acasă una dintre versiunile renumitului tractor T-40, produs acum câteva decenii în URSS, proprietarul i-a făcut un „look" care atrage toate privirile celor din jur.

Pe lângă o improvizată bară de protecție frontală cu niște corpuri de iluminat suplimentare și o grilă modificată a pseudo-radiatorului cu un animăluț ciudat în frunte, tractorul mai are niște apărătoare imense de noroi și o caroserie fără urme semnificative de rugină, revopsită în propria gospodărie.

Nu în ultimul rând, special îl mai fac perdelele cu buline din spatele lunetei, dar și o plăcuță cu cifra 350 care ar indica câți CP consideră bărbatul că are sau cel puțin câți și-ar dori să vadă sub capotă :)

Tractorul a fost surprins pe o stradă din orașul Comrat și se pare că este folosit pentru transportul apei potabile.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Adauga anunt nou