Sechestru aplicat asupra unui Audi A8 de către Poliția de Frontieră. Descoperirea făcută în portbagajul său

Acum 1 an, 1 lună - 19 Martie 2023, autoblog
Sechestru aplicat asupra unui Audi A8 de către Poliția de Frontieră. Descoperirea făcută în portbagajul său
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest au acționat pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților la frontieră, iar ca rezultat au depistat în zona de competență a SPF Leușeni un Audi A8 în portbagajul căruia se aflau 200 litri de motorină. Proveniența acesteia nu putea fi explicată.

Astăzi, 16 martie 2023, în apropierea satului Leușeni, patrula Poliției de Frontieră a observat persoane care încărcau într-un automobil niște canistre. Operativ, la fața locului s-a intervenit, fiind indentificați patru cetățeni moldoveni.

Ca urmare a verificării fizice a mijlocului de transport au fost depistate în portbagaj 14 canistre cu motorină, în volum de aproximativ de 200 litri. Pentru întreaga cantitate persoanele nu au putut prezenta documentele necesare, declarând că au procurat-o de la alte persoane necunoscute.

Însă, la extinderea verificărilor în regiune, polițiștii de frontieră au depistat mai multe canistre goale și un furtun cu ajutorul căruia, există bănuială rezonabilă că, persoanele furau motorină de la TIR-urile care staționau în apropiere. 

Mijlocul de transport și recipientele cu motorină au fost sigilate. Bunurile se vor afla pe teritoriul SPF Leușeni până la elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor ce se impun.

Support Ukraine