Poliția a reținut unul dintre șoferii BMW-urilor ce au participat la cursa din parcul Valea Trandafirilor!

Acum 3 ani, 2 luni - 27 Ianuarie 2021, autoexpert
Poliția a reținut unul dintre șoferii BMW-urilor ce au participat la cursa din parcul Valea Trandafirilor!
În acest weekend am fost martori la încă o pățanie făcută de băieții tari cu BMW-uri, care de această dată eu decis să facă o cursă cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor.

Năzdrăvănia acestora a ajuns pe rețelele sociale, devenind virală și trezind ura internauților. Ei bine, aceștia nu au scăpat de buchia legii. Ulterior, după ce poliția s-a autosesizat în baza imaginilor apărute din parcul Valea Trandafirilor, unde două mașini se iau la întrecere, unul dintre vitezomani a fost reținut.

Fiind interogat de oamenii legii, acesta a declarat că intenționa împreună cu amicii să înregistreze o secvență video pentru TikTok. Acum, acesta va fi cercetat penal.

Doi indivizi se întrec cu BMW-urile chiar în parcul Valea Trandafirilor! Poliția? Nu, n-am auzit

Anticipând deja unele comentarii, în care se va spune că ”nu poți pune câte un polițist de pază la fiecare bolnav” fiți deacord, nu putem nega faptul că într-un stat în care autoritățile se respectă, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Și dacă este interzisă prin lege orice tip de întrecere între automobile, iar abaterile se sancționează dur, și cum nu s-a găsit nimeni care să ofere și o alternativă restricțiilor, moldovenii noștri se distrează care cum pot. De exemplu, curse de accelerare în parc! Sună fain nu? Dacă nu sunt scări de coborât pentru SUV-uri, măcar avem asfalt unde să poți tura motoarele fără să îți sară dinții.

Comportamentul debordant al unor cetățeni, manifestat cu atâta mândrie și laudă de sine, promovat intens pe rețele de socializare și care de cele mai multe ori, nu atrage după sine nici o sancțiune mai dureroasă decât o amendă de trei lei, sunt rezultatele acțiunilor autorităților care mimează controlul siguranței rutiere.

Nu prin tufari și nu cu radare în mâni, se face ”regulă”, ci prin reforme și legi eficiente.

Support Ukraine