O bancă din Moldova are un SUV electric şi mai multe biciclete electrice oferite drept premiu la o promoţie de stimulare a plăţilor cu cardul

Acum 1 an, 5 luni - 16 Noiembrie 2022, Piata Auto
O bancă din Moldova are un SUV electric şi mai multe biciclete electrice oferite drept premiu la o promoţie de stimulare a plăţilor cu cardul
Se pare că ideea maşinilor electrice moderne, cu autonomie mai mare, a devenit atât de populară în Moldova, încât un SUV electric Renault Megane E-TECH a ajuns a fi desemnat drept marele premiu la o promoţie de stimulare a plăţilor cu cardul şi cu device-uri digitale, iniţiată de o bancă şi un sistem de plăţi.

E vorba de o promoţie derulată de MAIB şi Mastercard, iar faptul că tocmai o maşină electrică proaspăt lansată în Moldova a fost aleasă drept marele premium ne-a părut intrigant.

Pentru că suntem întotdeauna oneşti cu voi, vom spune din start că acest articol e unul sponsorizat, însă noi publicăm doar articole pe care le scriem independent, cu toată libertatea, şi care vizează subiecte pe care le considerăm relevante şi informative pentru cei din comunitatea PiataAuto.md. Iar în acest caz e vorba de o premieră interesantă, când premiul mare devine o maşină electrică, un model absolut nou şi proaspăt lansat la nivel internaţional şi în Moldova, iar pe deasupra nu vine într-o ipostază incipientă, cum se practică de obicei la promoţii, ci într-o versiune de top, cu putere şi autonomie mai mare.

Aşadar, e vorba de un Renault Megane E-TECH, un SUV electric francez care vine să aducă putere moderată şi practică, cooptată cu greutate redusă. Iar greutatea mare e întotdeauna un motiv de critică la maşinile electrice. Aici, însă, Renault Megane cântăreşte puţin peste 1.600 kg, deci e comparabil cu un SUV cu propulsie tradiţională şi e unul din cele mai uşoare din cele electrice din câte există în lume. Electromotorul său, montat pe puntea faţă, poate fi unul de 130 CP sau de 220 CP, iar maşina oferită drept premiu la promoţia MAIB e cea de 220 CP. Şi autonomia promisă în ciclu WLTP e de peste 450 km, prin urmare vorbim într-adevăr de o maşină electrică foarte modernă şi tehnologizată.

Iar cei care vor să participe la această promoţie, nu trebuie decât să facă achitări obişnuite cu un card Mastercard emis de MAIB. Fără bileţele completate cu pixul, fără orice altă acţiune decât simplele achitări cu cardul pe care oricum le facem mulţi dintre noi. Toate achitările de peste 500 lei cu cardul participă automat la promoţie. Fiecare 2 achitări efectuate pe parcursul unei luni, în octombrie, noiembrie şi decembrie 2022, oferă o şansă de participare la promoţie. Dacă se fac 4 achitări cu unul Mastercard emis de MAIB, şansele sunt de două ori mai mari, şi ele cresc în raport direct cu numărul de plăţi cu cardul făcute. Şi dacă tot vorbim de maşini electrice hi-tech, se iau în considerare atât achitările făcute direct cu cardul, cât şi prin interfeţele telefoanelor mobile, cum ar fi ApplePay de pe telefon sau funcţia similară de pe Apple Watch.

Pe lângă acel Renault Megane E-TECH electric, care va avea un proprietar desemnat la sfârşit, în fiecare lună vor fi oferite drept premii şi câte 5 biciclete electrice. Cei de la MAIB au şi un regulament cu toate detaliile şi specificările pe site-ul lor oficial.

Apropo, pot spera la SUV-ul electric şi cei care nu au încă un card Mastercard MAIB — un card nou poate fi deschis în timp scurt în orice filială a băncii. Şi în promoţie participă toate tipurile de card Mastercard, de la cele Standard până la cele Platinum sau World Elite. Şi, apropo, în imaginea de mai sus e exact exemplarul SUV-ului electric care e oferit drept premiu al acestei promoţii.

Support Ukraine