Noul Mercedes-Benz C-Class a ajuns în Moldova! Află cât costă și vezi cum arată pe viu

Acum 1 an, 6 luni - 22 Iulie 2021, autoexpert
Noul Mercedes-Benz C-Class a ajuns în Moldova! Află cât costă și vezi cum arată pe viu
Fanii Mercedes din Moldova au motiv de bucurie. Noul Mercedes-Benz C-Class W206 a ajuns la reprezentanța oficială Grand Premium!

Berlina care fără dubii excelează în clasa sa, a fost recent expusă în showrrom-ul dealer-ului, iar noi nu am putut ezita să mergem să o vedem și să aflăm care sunt prețurile pentru clienții din Moldova.

Așadar, noul Mercedes C-Class W206 poate fi văzut și pipăit în versiunea C200 4MATIC, în echiparea care implică acel display uriaș al sistemului MBUX, văzut până acum pe noul S-Class W223, și chiar arată impresionant și la locul lui! Habitaclul îți oferă confort maxim, cu scaune tapițate cu alcantara și piele neagră, plafon negru, scaune cu încălzire și reglaj electric, dar și un sistem audio premium Burmester 3D. 

Cea mai accesibilă variantă rămâne a fi Mercedes C180 care are un preț ce începe de la 35.710 euro. Exemplarul pe care îl puteți analiza în imaginile de mai jos, este un C200 4MATIC, cu un preț de start de 40.430 de euro, dar care după toate opțiunile bifate, printre care și AMG line exterior, ajunge să coste 57.764 de euro.

Support Ukraine