Dacia și Renault livrează vehiculele la domiciliu clienților, iar costurile pot fi achitate integral online!

Acum 4 ani - 24 Aprilie 2020, autoexpert
Dacia și Renault livrează vehiculele la domiciliu clienților, iar costurile pot fi achitate integral online!
Veste bună pentru șoferii din România care planifică să-și achiziționeze un model Dacia sau Renault.

În această perioadă complicată de pandemie, nu doar restaurantele livrează mâncare acasă, dar mai nou și reprezentanțele auto!

Grupul Renault lansează o serie de servicii noi, dedicate platfeormelor de vânzări online ale brandurilor Dacia și Renault. Acum, clienții vor putea opta pentru mașina dorită achitând constul integral al acesteia online, iar livrarea va fi făcută direct la domiciliu.

"Suntem convinși că mediul nostru de business va continua să se schimbe într-un ritm alert, deoarece așteptările clienților continuă să crească. Drept urmare obiectivul nostru rămâne acela de a propune clienților mai multă flexibilitate și o experiență digitală personalizată," a declarat Mihai Tănase, șeful departamentului Digital din cadrul Dacia & Renault.

Doritorii de a rezerva o mașină cu logo-ul Dacia sau Renault pe oricare dintre cele două platforme online, vor trebui să achite o taxă de 500 de euro cu TVA inclus. Până în prezent, peste 1.200 de clienți au ales să rezerve online unul dintre modelele oferite de cei doi constructori.

Support Ukraine