DACIA își alintă fanii cu surpize! Duster Pick-up va fi disponibil deja în al doilea trimestru al anului 2019

Acum 5 ani, 2 luni - 12 Februarie 2019, autoexpert
DACIA își alintă fanii cu surpize! Duster Pick-up va fi disponibil deja în al doilea trimestru al anului 2019
Fiți gata de un nou model Dacia, unul de care nu ați mai văzut până acum! Recent, directoril general Renault Commercial Roumanie a confirmat informațiile ce vizează o versiune pick-up a modelului Duster, care se bucură de un succes deosebit pe piață.

Anul 2018 a fost pentru cei de la Dacia unul roditor. Astfel, aceștia au înregistrat un nou record de vânzări, comercializând la nivel global peste 700.000 de mașini. Circa 500.000 din numărul total au fost livrate pe piața din Europa, iar modelul preferat de clienți rămâne a fi Dacia Logan.

La creșterea numărului total de vânzări a contribuit și SUV-ul din Mioveni, Duster, care s-a comercializat în 13.719 de exemplare, versiunea cu tracțiune integrală fiind cea mai întrebată.

Acum, pentru a spori indicii de vânzare, cei de la Dacia pregătesc o surpiză specială pentru clienții săi. Este vorba despre versiunea pick-up a lui Duster, care va putea deja fi comandată în al doilea trimestru a anului 2019.

Anunțul a fost făcut de nimeni altul decât Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie, într-un interviu pentru publicația 0-100.ro

Acum este in procedura de omologare spre a putea fi vândută. Sunt implicați specialiști de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu și departamentul nostru de marketing."

Mai mult decât atât, Boutehra a precizat că acest nou Duster Pick-up va fi cel mai mult probabil un vehicul utilitar. Din păcate, oficialul nu a relatat nimic despre momentul lansării, dar sursa amintită mai sus estimează că acest lucru se va întampla pe parcursul anului 2019.

Support Ukraine