Urmărire spectaculoasă! Doi minori au furat o mașină din Bălți și au ajuns cu ea până la Pervomaisc

Acum 4 ani, 1 lună - 3 Martie 2020, autoexpert
Urmărire spectaculoasă! Doi minori au furat o mașină din Bălți și au ajuns cu ea până la Pervomaisc
O urmărire spectaculoasă a doi tineri care au furat o mașină, a început la Bălți și s-a finalizat la Pervomaisc, Transnistria. Minorii în vârstă de 16 și 17 ani au pus pe jar atât poliția de la noi cât și pe milițienii din regiunea transnistreană. Imagini cu momentul urmăririi au fost postate pe un site din stânga Nistrului.

Potrivit informațiilor preliminare, ofițerii de patrulare din Bălți ar fi observat mașina care se deplasa haotic pe una dintre străzile orașului și prin urmare au inițiat o urmărire. Șoferul însă nu a oprit la somațiile polițiștilor, apăsând pe accelerator. După câteva ore de întreceri, mașina a trecut în regiunea transnistreană prin postul vamal din satul Bâcioc.

Ulterior, milițienii din stânga Nistrului s-au alăturat urmăririi. În cele din urmă, milițienii de la postul vamal Pervomaisc, anunțați din timp despre mașina care se apropie de ei au întins pe șosea o bandă cu ținte. Când a trecut peste ele, roțile mașinii s-au spart, iar mașina s-a oprit pe marginea carosabilului.

Într-un final minorii au fost încătușați. Aceștia s-au dovedit a fi originari din Bălți. Acum, cei doi tineri vor fi cercetați penal pentru furtul automobilului. Dacă vina le va fi dovedită, băieții ar putea ajunge după gratii.

Support Ukraine