Bălți: urmăriți de un echipaj de patrulare pentru neconformare la cerința de a stopa. Șoferul și cei doi pasageri au încercat să fugă

Acum 6 ani, 7 luni - 1 Septembrie 2017, Evenimentul
Bălți: urmăriți de un echipaj de patrulare pentru neconformare la cerința de a stopa. Șoferul și cei doi pasageri au încercat să fugă
Au ignorat cerințele polițiștilor de patrulare de a stopa automobilul, iar când au fost opriți au luat-o la fugă.

Cazul a avut loc în imineața zilei de astăzi, în jurul orei 10:00. Pe strada Gagarina al municipiului Bălți, un echipaj al Regimentului de Patrulare Nord al INP a stopat un autoturismul de model „BMW", înmatriculat în altă țară. Șoferul a ignorat cerințele legale de a stopa, însă fiind urmărit în comun cu un alt echipaj de patrulare, în apropriere de satul Elizaveta din municipiul Bălți, mașina suspectă a fost oprită.

Șoferul, un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Mărinești, raionul Sângerei și cei doi pasageri au încercat să fugă de inspectorii de patrulare, însă imediat au fost reținuți. Aceștia au fost escortați la Inspectoratul de poliție, unde șoferul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul fiind de 1.08 mg/l de alcool în aerul expirat.

Conform legislației, conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, se pedepsește cu amendă în mărime până la 42 500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Support Ukraine