Un microbuz de rută s-a răsturnat în urma unui accident grav la Ștefan Vodă: 11 răniți au fost spitalizați de urgență

Acum 1 an, 10 luni - 10 August 2020, autoexpert
Un microbuz de rută s-a răsturnat în urma unui accident grav la Ștefan Vodă: 11 răniți au fost spitalizați de urgență
Accidentul grav a avut loc în această dimineață între localitățile Răscăieți și Slobozia din raionul Ștefan-Vodă, în acesta fiind implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz, transmite Știri.md.

Potrivit poliției un microbuz cu 12 pasageri de pe linia Chișinău-Olănești, condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost lovit în partea din spate de un autovehicul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla șoferul de 37 ani, rezident al satului Antonești ce mai avea 3 persoane la bord.

Microbuzul s-a răsturnat în urma ciocnirii, iar un alt automobil de marcă Kia, în care se aflau două persoane, șoferul de 58 ani și pasagerul, a fost proiectată în afara carosabilului.

În urma accidentului, 11 persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Raional Ștefan Vodă, două dintre care sunt în stare gravă.

În urma realizării testului alcoolscopic, s-a dovedit că conducătorul automobilului Audi se afla în stare de ebrietate. Poliția investigează toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Support Ukraine