Grav accident la Balatina: Un minor băut s-a izbit cu Mercedesul într-un copac. Sunt victime

Acum 6 ani, 5 luni - 24 Octombrie 2017, today.md
Grav accident la Balatina: Un minor băut s-a izbit cu Mercedesul într-un copac. Sunt victime
Două persoane, dintre care un minor, au ajuns la spital, după ce Mercedesul cu care se deplasau s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc în această noapte, la ieșirea din localitatea Balatina din raionul Glodeni. Preliminar se cunoaște că la volanul Mercedesului se afla un minor în stare de ebrietate.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Today.MD că cele două victime, un tânăr în vârstă de 22 de ani și un minor în vârstă de 14 ani, când s-a produs accidentul, se deplasau într-un automobil de model Mercedes la volanul căruia se afla un adolescent în vârstă de 16 ani„Preliminar se cunoaște că șoferul era în stare de ebrietate, iar în timp ce se deplasa pe drumul din localitatea Balatina cu direcția spre localitatea Clococenii Vechi, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului cei doi pasageri au fost transportai cu diverse traumatisme la Spitalul raional Glodeni", a precizat Bunghez
Oamenii legii cercetează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Support Ukraine