Un fost ministru implicat în accidentul de la Botanica. Mașina făcută praf, două persoane la spital

13 Decembrie 2017 - Prime

Un fost ministru implicat în accidentul de la Botanica. Mașina făcută praf, două persoane la spital

Fostul Ministru al Afacerilor Interne, Alexei Roibu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost implicat astăzi într-un accident rutier produs în sectorul Botanica al Capitalei.

În urma impactului o maşină a fost făcută zob, iar automobilul fostului ministru a fost grav avariat.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 13:00, la intersecţia bulevardului Dacia cu Traian. Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face fostul ministrul de interne Alexei Roibu, care a virat brusc la stânga fără a ceda trecerea maşinilor ce veneau din sens opus.

Alexei Roibu a refuzat să vorbească despre producerea accidentului.

"Cum s-a produs accidentul? - Ca toate accidentele. - Cine se face vinovat ? - Poliţia o să decidă", a zis fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexei Roibu.

În urma impactului, fostul ministru al Afacerilor Interne a suferit un traumatism la cap şi avut nevoie de îngrijiri medicale. De cealaltă parte, şoferiţa care se afla la volanul maşinii făcute zob, a fost transportată de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, viaţa acesteia este în afara oricărui pericol. Cazul este cercetat de poliţie.

"Aşteptăm rezultatele expertizei medico-legale pentru a stabili cu ce leziuni s-a ales şoferiţa automobilului de model Citroen. Dacă leziunile vor fi medii sau grave, şoferul vinovat riscă să fie cercetat penal", a spus ofiţerul de presă, Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă o amendă de 1.500 de lei cu aplicarea a şase puncte de penalizare.

Alexei Roibu a ocupat funcţia de ministru al Afacerilor Interne în perioada 2011 - 2012.

 

Adauga anunt nou