Un Dodge Polara a fost scos la vânzare în Moldova! Din păcate, oferă câteva motive ca să NU fie cumpărat

Acum 1 an, 5 luni - 20 Octombrie 2021, autoexpert
Un Dodge Polara a fost scos la vânzare în Moldova! Din păcate, oferă câteva motive ca să NU fie cumpărat
Dat fiind faptul că țărișoara noastră este mică, nu întâlnești prea multe mașini exotice, rare sau de epocă. Chiar și așa, uneori mai apare un anunț cu un model care poate l-ai văzut doar odată pe poze de pe internet.

Exemplarul despre care vă povestim astăzi este cel mai recent exemplu în acest sens. Se numește Dodge Polara în a doua generație și a fost produs în 1968. Face parte din epoca muscle car-urilor veridice, cu caroserie stilată de gabarite mari și motoare cu volum impresionant. 

Din păcate, vehiculul american vine și cu câteva motive pentru care vei renunța la cumpărarea acestuia. În primul rând mașina este înmatriculată în așa-zisa Republica Moldovenească Nistreană, fapt care îți imitează libera deplasare în țările vecine sau în Europa. Ei bine, să zicem că totuși există posibilitatea ca acest Polara să poată fi înmatriculat în Republica Moldova, starea acestuia de la exterior este dezastruoasă, interiorul pare a fi acceptabil, însă compartimentul tehnic la fel necesită o revizuire costisitoare.

Și în ultimul rând menționăm prețul exagerat. Pentru mașina rară, care cu siguranță poate fi numită o perlă printre mulțimea de mașini din țară, dar care necesită multă muncă și bani, proprietarul cere un preț de 10.000 de dolari!

Support Ukraine