Dodge distribuie primele imagini cu electricul Charger de serie

Acum 3 luni, 2 săptămâni - 16 Ianuarie 2024, autoexpert
Dodge distribuie primele imagini cu electricul Charger de serie
Dodge a dezvăluit în premieră imaginile oficiale ale anticipatului Charger Daytona EV, un model electric ce va debuta în a doua jumătate a acestui an.

Această prezentare vine la scurt timp după retragerea din producție a emblematicului Dodge Charger, finalizând o eră în lumea muscle car-urilor și pentru marca americană, alături de modelul Challenger, la finele anului 2023.

În 2022, Dodge a oferit un avertisment sub forma conceptului Charger Daytona SRT, care a anticipat o versiune electrică a modelului. Acum, este momentul să descoperim versiunea de serie a noului Charger Daytona EV, întrucât Dodge a publicat primele imagini oficiale, surprinse fără niciun strat de camuflaj.

Noul model electric de performanță păstrează în linii mari același design prezentat în conceptul din urmă cu doi ani. Fața impresionează cu farurile LED dreptunghiulare unite printr-o bandă distinctivă, iar în centrul atenției se află o siglă nouă.

Partea din spate a mașinii păstrează un aspect estetic similar cu predecesorul său, vechiul Charger. Cu toate acestea, detalii specifice despre noul Charger electric sunt încă sub pălăria misterului, deoarece Dodge nu a dezvăluit mai multe informații. Se știe doar că lansarea oficială a modelului va avea loc în a doua jumătate a anului 2024. Cu această evoluție, Dodge continuă să își redefinească linia auto, adaptându-se noilor trenduri și provocări din industrie.

Support Ukraine