Trio cu Toyota și BMW se repetă tot mai des. Astăzi, un nou accident în lanț cu implicarea acestor mărci

Acum 4 ani, 1 lună - 4 Martie 2020, autoexpert
Trio cu Toyota și BMW se repetă tot mai des. Astăzi, un nou accident în lanț cu implicarea acestor mărci
Un accident ușor, dar care iată că a blocat circulația la intersecția străzilor București cu A Șciusev. Accidentul de mică însemnătate, totuși a avut nevoie de mai mult timp pentru clarificare.

Pe semne că nimeni din șoferi nu dorea să își asume vreo vină, cum se întâmplă des de altfel. Iată de ce, cele două Toyota, Avensis și RAV4, cărora li s-a aliniat la fund și un Seria 7 de ultimă generație, își așteptau legiuitorii pentru a le face parte.

Este greu de spus cine este vinovat, mai ales că există și regula care spune că trebuie să păstrezi dinstanța. Dar nu poți să nu remarci faptul că există o categorie aparte de conducători auto, care conduc mult sub limita de viteză, mai cască ochii sau întreprind manevre spontane fără să țină cont și de mașinile din spate.

Iar în ultimul timp, se pot observa multe accidente de acest gen. Dacă au fost timpuri în care proprietarii de BMW-uri erau zilnic pe paginile site-urilor de știri, cu accidente, acum locul lor le-au luat cei cu Toyota.

Mașini răsturnate, accidente grave și chiar și minore. Nu vorbesc atât de mult despre posesori cât despre pregătirea slabă a șoferilor. Unii merg în extreme, cu manieră de condus agresivă și periculoasă, iar la polul opus sunt cei care mimează șofatul regulamentar, provocând la rândul lor accidente și situații periculoase.

Dacă nu-i laie, îi bălaie!

Support Ukraine