Transportatorii, în vizorul INP, Fisc și ANTA. Începând de astăzi sunt anunțate controale

Acum 5 ani - 18 Aprilie 2019, bizlaw
Transportatorii, în vizorul INP, Fisc și ANTA. Începând de astăzi sunt anunțate controale
Agenții Inspectoratului Național de Patrulare (INP) împreună cu inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) și Serviciul Fiscal vor desfășura începând de astăzi, 17 aprilie, acțiuni de patrulare și verificare în perimetrul Autogării și Pieței Centrale.

Controalele vizează combaterea transportului ilicit din preajma Autogării Centrale (străzile Columna, Tighina - în perimetrul Pieței Centrale), în special taximetriștii care activează illegal și unitățile de transport parcate neregulamentar.

În cadrul verificărilor, inspectorii INP și ANTA urmează să identifice și sancționeze transportatorii iliciți și să împiedice staționarea și parcarea unităților de transport în raza de acțiune a indicatoarelor rutiere, care creează dificultăți în traficul rutier, precum și obstacole în activitatea transportului public.

Echipe formate din reprezentanți ai INP, FISC și ANTA vor activa și în perioada Sărbătorilor Pascale, când fluxul de călători este mult mai mare decât în zilele obișnuite. Acestea vor monitoriza și vor depune eforturi pentru diminuarea transportului ilicit în preajma Autogării Centrale și alte locații cheie.

Support Ukraine