Suceava: Un Mercedes s-a izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat

Acum 4 luni, 1 săptămână - 15 Decembrie 2023, stiri.md
Suceava: Un Mercedes s-a izbit cu 225 km/h de un tractor cu plug, pe care l-a răsturnat
Un tânăr de 28 de ani, cu o alcoolemie de peste 1,2 la mie, a intrat cu viteză într-un tractor cu plug, iar impactul a fost atât de puternic, încât utilajul agricol s-a răsturnat. O persoană a murit în urma evenimentului rutier.

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, miercuri, 13 decembrie 2023, în localitatea Arbore din judeţul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Culmea, tocmai șoferul vinovat, care circula beat și cu viteză, având antecedente rutiere, a scăpat teafăr, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate un tractor cu plug şi un autoturism.

„Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Șoferul a supraviețuit, iar o adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism, dar şi şoferul tractorului au suferit mai multe traumatisme și au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Pe DN 2K, în zona accidentului, traficul a fost restricţionat, potrivit Centrului Infotrafic. 

Tânărul care se afla la volanul mașinii, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat preventiv după ce au sosit rezultatele probelor de sânge. Acesta avea o alcoolemie de 1,46 la mie, proba I, respectiv 1,28 proba II.

Bărbatul este anchetat acum pentru conducere sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul. Imaginile arată că șoferul de 28 de ani nu a frânat deloc și s-a izbit cu partea dreaptă a autovehiculului în utilajul agricol, pe care l-a și răsturnat.

Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi blocat la 225 km/h și că, în urmă cu câteva luni, tânărul a mai distrus un autoturism, după ce ar fi intrat într-un stâlp și apoi într-un gard.

O femeie din Tiraspol a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină

O femeie de 45 de ani din stânga Nistrului a fost transportată de urgență la spital după ce a fost lovită de un automobil. Șoferița a declarat că nu a observat pietonul din cauza ploii.

Potrivit presei din stânga Nistrului, accidentul s-a produs în seara zilei de 13 decembrie, într-o intersecție din Tiraspol, transmite Știri.md. 

O femeie de 58 de ani, fiind la volanul unui automobil de model Audi, a lovit o altă femeie pe o trecere de pietoni. Șoferița a declarat că nu a observat pietonul, vizibilitatea fiind slabă din cauza ploii. 

Drept urmare, femeia de 45 de ani a fost transportată de urgență la spital. Aceasta avea leziuni la picioare. 

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Accident grav la Călărași: Un automobil s-a lovit puternic într-un copac

Un accident grav s-a produs în apropiere de Călărași. O mașină s-a lovit puternic într-un copac de pe acostament.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Călărași, Cristina Vicol, polițiștii din Călărași au fost sesizați în seara zilei de 14 decembrie precum că pe traseul Chișinău-Ungheni s-a produs un accident rutier, transmite Știri.md. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al raionului Orhei, fiind șofer al unui automobil de model Lincoln, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil și, drept urmare, s-a lovit puternic într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Raional Călărași. Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat 0,00 mg mg/l alcool în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Support Ukraine