Şoferul care s-a răsturnat azi pe traseul din Leova nu avea permis de conducere!

Acum 3 ani, 7 luni - 15 Septembrie 2020, Piata Auto
Şoferul care s-a răsturnat azi pe traseul din Leova nu avea permis de conducere!
Azi la orele amiezii pe traseul dintre localităţile Sărata Nouă şi Iargara s-a produs un accident grav, despre care v-am informat preliminar.

Un automobil de model Mazda nu s-a încadrat în viraj, venind cu viteză mare, şi s-a răsturnat de câteva ori. Detaliile pe care le-am aflat de poliţie sunt revoltătoare, însă!

Aşadar, am aflat că şoferul are 21 de ani şi era în automobil cu un pasager de 18 ani, iar în urma impactului violent, aceştia nu au fost grav răniţi, refuzând spitalizarea. Cel mai probabil, purtau centuri de siguranţă şi asta le-a salvat viaţa! Asta e partea pozitivă a acestui accident, dacă putem spune asta.

Partea revoltătoare e că şoferul nu avea permis de conducere, şi nu vorbim despre faptul că nu avea actul la el, ci despre lipsa unui permis în general! Ce făcea el pe drumurile publice, gonind în asemenea manieră — e în afara explicaţiilor pe care le putem da.

Conform reprezentanţilor poliţiei, şoferul a declarat că accidentul s-a produs ca urmare a unei pene de anvelopă. Roata faţă stânga i s-ar fi spart şi asta l-ar fi împiedicat să menţină traiectoria maşinii.

Pentru faptul că a condus fără permis şi a provocat acest accident, şoferul riscă amendă între 1,500 şi 3,000 lei, cu posibilitatea ca poliţia să-i ridice şi automobilul. Bine, ce-a mai rămas din el, în acest caz...

Support Ukraine