Şi-a învăţat lecţia? Momentul când unui vitezoman din Cahul nu i se cedează trecerea şi face accident

Acum 2 ani, 8 luni - 8 August 2021, autoblog
Şi-a învăţat lecţia? Momentul când unui vitezoman din Cahul nu i se cedează trecerea şi face accident
Ce a căutat, aceea a şi găsit! O cameră de bord a surprins momentul unui accident de circulaţie care s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri pe o stradă din oraşul Cahul.

Un vitezoman s-a autopedepsit şi i-a păgubit şi pe alţi posesori de autovehicule.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Cahul Cristina Ciobanu ne-a putut comunica următoarele:

Accidentul a fost înregistrat la poliţie la ora 15:40, la 10 minute după ce s-a produs pe strada Prospectul Republicii. La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 41 ani, locuitor al satului Găvănoasa şi conducător al unui Ford Transit, manevrând la stânga în intersecția cu str. Rumeanțev, nu a cedat trecerea prioritară a unui BMW, condus de un tânăr de 21 de ani din satul Slobozia Mare.

Poliţia spune că, din cauza excesului de viteză a autoturismului, Ford-ul a atins din lateral BMW-ul şi acesta din urmă a lovit în lanţ mai multe maşini din parcarea unui magazin, patru la număr, deteriorându-le.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma testării alcoolscopice s-a constat că şoferul BMW-ului avusese în aerul expirat 0.08 mg/l de alcool, iar cel al Ford-ului 0.00 mg/l.

Support Ukraine