Imaginea zilei: Două mașini de examinare auto s-au ciocnit într-o intersecție din Cahul

Acum 3 săptămâni, 3 zile - 31 Martie 2024, autoblog
Imaginea zilei: Două mașini de examinare auto s-au ciocnit într-o intersecție din Cahul
Imagini virale pe o rețea de socializare, unele care au stârnit sute de comentarii. Multe dintre ele spun că „asta-i Moldova” sau „doar în Moldova se putea întâmpla una ca asta”. Și cu adevărat s-a întâmplat ceva mai ieșit din comun în Cahul, însă nu am putut afla când exact.

Accidente cu implicarea de mașini care aparțin unor școli auto se mai întâmplă, deși rar, căci în dreapta cursanților mereu există un instructor cu un set propriu de pedale. Însă o astfel de ”întâlnire” precum cea din imagini s-ar fi întâmplat poate pentru prima dată.

Într-o intersecție din orașul Cahul s-au ciocnit două automobile care nu au proprietari privați, ci aparțin unor instituții de stat diferite! Pe de o parte vedem o mașină a celor de la ASP (Agenția Servicii Publice). Pe de altă parte o mașină a Forțelor Armate, înmatriculată corespunzător. Și asta ne-ar spune că sunt niște mașini folosite pentru examene, nu lecții de șofat.

Curios este dacă în acel moment ambele mașini desfășurau examene practice sau nu. Vinovatul la sigur ar fi luat instant toate punctele pentru a obține calificativul Respins.

Support Ukraine