Operaţiune de salvare a unui BMW Seria 5 împotmolit, cu o Dacia Duster a poliţiei din Moldova

Acum 2 ani, 9 luni - 12 Iulie 2021, Piata Auto
Operaţiune de salvare a unui BMW Seria 5 împotmolit, cu o Dacia Duster a poliţiei din Moldova
În vâltoarea furtunilor din această săptămână, un video curios cu implicarea poliţiei din Moldova a rămas cumva eclipsat, dar merită adus în atenţie.

Totul s-a întâmplat în satul Todireşti, în ziua de 5 iulie, în apropiere de traseul naţional care trece prin această localitate şi duce spre sud-estul ţării. Un BMW Seria 5 E34 ieşea de pe un drum nepavat şi e uimitor faptul cum a ajuns el, cu tracţiune spate, să înainteze tocmai până în acest punct. Însă s-a împotmolit la mal, sau mai bine zis la câţiva metri de traseul asfaltat, unde era adunată o cantitate mare de mâl în urma furtunii.

În ajutorul BMW-ului, însă, a sărit un echipaj de poliţie al inspectoratului din Anenii-Noi, cu o Dacia Duster. Echipajul a legat funia de tractare şi a început trage BMW-ul din nămol. Însă, la fel ca multe alte exemplare Dacia Duster din dotarea poliţiei din Moldova, acest exemplar era cu tracţiune faţă, aşa că a avut nevoie de ceva mai mult efort pentru a reuşi să tracteze BMW-ul din spatele său. Într-un final, însă, operaţiune de salvare a reuşit, iar BMW-ul a fost repus pe asfalt.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Support Ukraine