O mașină cu trei copii la bord s-a răsturnat lângă Cojușna. Șoferița s-ar fi deplasat cu viteză excesivă

Acum 1 an - 24 Aprilie 2023, autoblog
Accident Cojusna, 21.04.2023
Accident Cojusna, 21.04.2023
Vineri seara, în jurul orei 19:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Cojușna.

Urmările sale ar trebui să fie o lecţie, o luare-aminte pentru părinții care obișnuiesc din când în când să mai calce acceleratorul, având la bord copii, indiferent dacă stau sau nu toţi în scaune speciale.

La fața locului accidentului a fost găsit răsturnat cu roţile în sus un Mercedes-Benz Vito, o femeie de 34 de ani şi trei minori, unul de 11 ani şi doi de patru ani. Preliminar, din cauza vitezei excesive, s-a pierdut controlul volanului, s-a derapat de pe traseul cu un carosabil umed şi s-a ajuns într-un şanţ.

Toţi au fost transportați la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat, având de suferit diverse traumatisme, dar unele care nu prezintă un pericol pentru viaţă. Şoferiţa nu fusese în stare de ebrietate.

Accident grav pe strada Mihai Viteazul. Trei victime după ce o maşină a ajuns peste alta

Accidentul a fost înregistrat de poliţie la ora 21:10. Ford-ul era condus de o femeie de 38 de ani. La volanul Toyota se afla un tânăr de 20 de ani. La spital a fost dusă şoferiţa din Ford, şoferul din Toyota şi o pasageră de a sa.

La Institutul de Medicină Urgentă au fost aduși în urma accidentului trei pacienți, în stare de gravitate medie. O femeie a plecat la tratament ambulatoriu după consultații și investigații, iar un bărbat și o femeie sunt internați în Secțiile de profil conform diagnosticului stabilit, a declarat pentru AutoBlog.MD Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă.

Nicio zi fără accidente, nici măcar în zi de sărbătoare, de odihnă. Aseară, în jurul orei 21:00, pe strada Mihai Viteazul s-a produs o coliziune cu impact major. O mașină s-a oprit peste alta. Cum? Nici noi nu ştim deocamdată.

Preliminar, potrivit poliției, trei persoane au fost transportate la spitalul de urgență. Cel puţin o pasageră a fost scoasă din Ford în stare inconștientă de către cei care s-au oferit să dea o mână de ajutor.

Nu se cunoaște în ce stare se află victimele la moment. Alte detalii deocamdată sunt indisponibile, dat fiind faptul că astăzi e zi liberă.

Support Ukraine