Noi informaţii despre accidentul de aseară de lângă Băcioi, cu 3 decedaţi...

Acum 3 săptămâni, 3 zile - 16 Mai 2023, Piata Auto
Noi informaţii despre accidentul de aseară de lângă Băcioi, cu 3 decedaţi...
Noi informaţii despre accidentul de aseară de lângă Băcioi, cu 3 decedaţi: şoferul din Audi era în stare de ebrietate şi a fost reţinut de poliţie

Poliţia a comunicat noi informaţii despre accidentul cutremurător de aseară de lângă Băcioi, în care un Audi şi un Renault s-au lovit frontal după ce, aşa cum menţionam ieri din spusele unui martor, Audi ar fi ieşit pe contrasens la o depăşire cu viteză enormă.

Astăzi poliţia a confirmat că şoferul din Audi e cel care se face vinovat de provocarea accidentului, iar acesta era în stare de ebrietate!

Poliţia a mai anunţat că cei 3 pasageri decedaţi se aflau în Renault. E vorba de doi tineri de 24 de ani şi o tânără de 23 de ani. În Renault a supravieţuit doar şoferul, de 24 de ani.

În Audi, pe lângă şofer, se mai aflau încă 2 pasageri, aceştia, împreună cu şoferul din Renault, fiind transportaţi la spital cu traumatisme multiple.

Şoferul din Audi are 33 de ani, iar în urma constatării alcoolemiei, acesta a fost reţinut de poliţie pentru 72 de ore. E extraordinar de grav ce s-a întâmplat, de facto — din cauza acestui şofer beat din Audi au murit 3 tineri de 23-24 de ani, iar alţi 3 oameni luptă pentru supravieţuire! E probabil unul din cele mai grave accidentele provocate de un şofer băut de mulţi ani încoace în Moldova!

Support Ukraine