Judecătorul Nicolae Ceaus ar fi fost răpit de către șase persoane și transportat în Ucraina în portbagajul unei mașini

Acum 1 an, 9 luni - 7 Aprilie 2021, Telegraph
Judecătorul Nicolae Ceaus ar fi fost răpit de către șase persoane și transportat în Ucraina în portbagajul unei mașini
Judecătorul ucrainean, Nicolae Ceaus ar fi fost transportat în Ucraina în portbagajul unui automobil Toyota RAV 4, care aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău, transmite Telegraph.md, cu referire la canalul Telegram INDEX

Potrivit unor surse apropiate anchetei, mașina respectivă, sâmbătă, a staționat mai mult timp în apropierea punctului de trecere a frontierei moldo-ucrainene Otaci, după care a trecut spre țara vecină pe „coridorul verde”, evidând astfel controlul vamal. La volanul automobilului se afla un oarecare Eduard S., însoțit de alt cetățean, Iurii K.

Tot prin același punct de trecere a frontierei au intrat în Ucraina și alți patru cetățeni ucraineni, care se presupune că ar fi fost implicați în răpirea lui Ceaus.

Printre aceștea este și Olecsandr K., ex-adjunctul Direcției Urmărire Penală din Lvov, Ucraina. Acum acesta ar fi avut relații cu lumea criminală din țara vecină.

Alte patru persoane din grupul respectiv sunt: Eduard S., Roman K., Mihailo B., Oleh S., Olexandr K.

Majoritatea dintre ei sunt sportivi. Potrivit surselor INDEX, în total în operațiunea de răpire a lui Ceaus au fost implicați circa 10 persoane.

După răpire, ei s-au dispersat în grupuri.

Support Ukraine