Momentul unui nou accident în lanţ produs pe traseul Stăuceni, ca urmare a unui alt accident şi maşinilor staţionate

Acum 1 an, 6 luni - 14 Decembrie 2020, Piata Auto
Momentul unui nou accident în lanţ produs pe traseul Stăuceni, ca urmare a unui alt accident şi maşinilor staţionate
Două noi accidente în lanţ s-au produs în seara zilei de duminică pe traseul Stăuceni-Chişinău, exact în acelaşi loc unde acum câteva zile se mai produseră alte accidente.

De această dată primul accident a implicat nu mai puţin de 4 automobile, care staţionau pe traseu, pe aproape toate benzile la distanţe diferite, la faţa locului venind şi serviciile de intervenţie.

Primul accident era semnalizat cu două triunghiuri, lumini de avarie şi chiar lumini de girofar ale maşinilor de intervenţie. Dar ceaţa, lumina de seară tot mai slabă şi încăpăţânarea unor şoferi de a goni la maxim pe acest segment de drum a dus la un nou accident în lanţ, care nu a putut fi evitat din simplul fapt că unii şoferi s-au pomenit cu trafic staţionat în faţa lor, fiind prea târziu să reacţioneze.

Cel care a provocat cel de-al doilea accident în lanţ a fost un Lexus IS, şoferul căruia gonea intens şi a apăsat mult prea târziu pedala de frână, semn că, cel mai probabil, era disconcentrat de la situaţia de drum. Acesta a frânat şi a virat brusc în ultimul moment, acroşând un Citroen, apoi o Lada, iar Citroenul a acroşat şi un Ford la rândul său. Tot accidentul a fost surprins în video-ul de mai jos.

Support Ukraine