A lovit un cărucior cu copil la trecerea de pietoni şi l-a tras după el zeci de metri, după care a fugit

Acum 1 an, 8 luni - 31 Decembrie 2020, Piata Auto
A lovit un cărucior cu copil la trecerea de pietoni şi l-a tras după el zeci de metri, după care a fugit
Un accident revoltător s-a podus ieri în oraşul Bender din stânga Nistrului, pe strada Chişinăului. Şoferul unui smart a lovit un cărucior cu copil pe trecerea de pietoni, iar în urma loviturii iniţiale automobilul a agăţat căruciorul.

În loc să oprească imediat, şoferul a accelerat, trăgând căruciorul după el pe o distanţă de 25-30 metri, cu tot cu copil în el, după care căruciorul s-a răsturnat şi s-a desprins de automobil. Nici aici smartul nu s-a oprit, ci a fugit de la faţa locului. Copilul a primit mai multe traume ce au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă, dar a supravieţuit, din fericire, şi acum e în afara oricărui pericol.

Poliţia a demarat o operaţiune de a identifica toate automobilele smart din oraş şi în aceeaşi zi a descoperit făptaşul, care s-a dovedit a fi un locuitor al oraşului Bender, în vârstă de 58 de ani. Acesta şi-a recunoscut vina şi a declarat că s-a speriat de răspunderea în faţa legii. Acum acesta se află în arestul poliţiei şi va avea de înfruntat acuzarea oficială pentru fapta sa.

Support Ukraine