Grav accident rutier lângă Chişinău: o şoferiţă s-a pomenit cu doi pietoni în faţă pe o porţiune neiluminată de traseu, pe şoseaua Balcani

Acum 1 an - 31 Ianuarie 2022, Piata Auto
accident lângă Chişinău
accident lângă Chişinău
Un accident deosebit de grav s-a produs sâmbătă seară pe şoseaua Balcani de lângă Chişinău, cu un scenariu sumbru, de care probabil orice şofer are frică.

E unul din acele scenarii regretabile, în care prea puţine depind de cel de la volan şi care se încheie prea trist, dar, din păcate, e un scenariu în care poate ajunge aproape oricine.

O şoferiţă de 21 de ani, care conducea un Nissan la o oră nocturnă, s-a pomenit la un moment dat cu doi pietoni în faţa sa pe traseu, care traversau neregulamentar, pe o porţiune neiluminată de traseu. Şoferiţa n-a putut să evite accidentul şi a lovit cei doi bărbaţi, în vârstă de 50 şi 54 de ani, iar aceştia au decedat ambii.

Poliţia a venit la faţa locului şi a constatat că şoferiţa nu era în stare de ebrietate şi tot poliţia a confirmat că pietonii traversau neregulamentar. Oamenii legii au iniţiat o anchetă penală, pentru a elucida circumstanţele şi a emite un verdict. Însă, din păcate, două vieţi omeneşti au fost pierdute într-un accident atât de absurd.

Support Ukraine