Grav accident aseară la Floreşti: o maşină, condusă de un poliţist, posibil în stare de ebrietate, a lovit cu putere un tractor şi l-a răsturnat

Acum 2 ani, 8 luni - 30 Iulie 2021, Piata Auto
Grav accident aseară la Floreşti: o maşină, condusă de un poliţist, posibil în stare de ebrietate, a lovit cu putere un tractor şi l-a răsturnat
Un accident grav s-a produs ieri pe traseul din apropiere satul Gura Camencii din raionul Floreşti. Un automobil a lovit cu putere un tractor, iar în urma impactului primul a ajuns în şanţ, iar tractorul s-a răsturnat.

La volanul automobilului se afla un poliţist, fapt pe care l-am confirmat luând legătura cu ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Floreşti. Revoltător este faptul că, potrivit martorilor la accident, citaţi de echipa.md, poliţistul ar fi fost în stare de ebrietate la volan, în momentul producerii accidentului!

Am încercat să verificăm această informaţie cu cei de la poliţie, însă aceştia ne-au putut doar confirma că ambilor şoferi li s-au preluat probe biologice pentru a li se stabili starea de ebrietate. I-am întrebat dacă nu au dat cumva şi testul alcoolscopic pe loc, din aerul expirat şi am fost informaţi că acest test n-a fost făcut, pentru că şoferii au necesitat îngrijiri medicale. Până la ora publicării acestui articol, cei de la poliţia din Floreşti aşa şi nu aveau încă rezultatele probelor biologice şi nu ne-au putut confirma sau infirma oficial dacă poliţistul implicat în accident era în stare de ebrietate.

Support Ukraine