Accident deosebit de grav ieri noapte la Floreşti, cu un BMW Seria 7, şoferul căruia n-a putut fi salvat

Acum 1 an, 8 luni - 8 August 2022, Piata Auto
Accident deosebit de grav ieri noapte la Floreşti, cu un BMW Seria 7, şoferul căruia n-a putut fi salvat
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri noapte în satul Frumuşica din raionul Floreşti. Un BMW Seria 7, din motive încă neanunţate de poliţie, a ieşit în decor într-o curbă din interiorul localităţii, la intrarea din direcţia satului vecin, Izvoare.

Ajuns în afara carosabilului, BMW-ul s-a răsturnat şi a lovit, din cu zona montanţilor din stânga şi a acoperişului un copac. Şoferul de 33 de ani, care conducea maşina, a decedat pe loc, iar pasagera sa, de 20 de ani, a supravieţuit, fiind preluată de urgenţă de medici, şi transportată la spitalul din Floreşti.

Partea de neînţeles în acest accident, însă, sunt imaginile publicate de poliţie, din care nu se poate vedea nici o urmă de airbag declanşat — nici volan, nici airbag pasager faţă, şi nici airbag-uri de tip cortină, laterale, care ar fi fost cruciale în protecţia celor de la bord într-un asemenea accident. Totuşi, pentru că uneori în cazul intervenţiilor de descarcerare airbag-urile sunt tăiate pentru acces mai uşor, am adresat o solicitare poliţiei din Floreşti, pentru a ni se confirma sau infirma lipsa vreunui airbag declanşat, şi vom reveni cu un update după ce vom obţine un răspuns. Din păcate, oricare ar fi fost scenariul, şoferul nu a putut fi salvat, iar poliţia a anunţat că a dispus şi o expertiză medico-legală pentru a stabili dacă acesta se afla în stare de ebrietate sau nu.

Support Ukraine