Doi poliţişti şi-au pierdut viaţa în două accidente cumplite pe drumurile ţării în această noapte

Acum 4 ani, 1 lună - 26 Februarie 2020, Piata Auto
Doi poliţişti şi-au pierdut viaţa în două accidente cumplite pe drumurile ţării în această noapte
Două accidente rutiere tragice au avut loc în noaptea zilei de azi pe drumurile ţării. În urma accidentelor, doi angajaţi ai poliţiei şi-au pierdut viaţa.

Primul accident a avut loc în seara zilei de ieri, aproximativ la ora 20:17, pe traseul M3 la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chişinău. Un poliţist în vârstă de 38 ani a pierdut controlul volanului şi a accidentat un indicator rutier şi un alt automobil din trafic. Din cauza traumatismelor bărbatul a decedat pe loc.

Al doilea accident a avut loc în dimineaţa zilei de azi, aproximativ la ora 4:28, pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de satul Pănăşeşti, raionul Străşeni. La volanul automobilului de model Mitsubishi Outlander se afla un angajat al poliţiei, în vârstă de 35 ani. Precum şi în primul caz, şoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe traseu iar automobilul a fost ulterior inversat. În consecinţă automobilul a luat foc, fapt ce a dus la decesul poliţistului blocat în automobil. În maşină se afla o tânără de 18 ani, care a fost aruncată din automobil după ce a spart parbrizul. Pasagera a fost transportată la spilat cu diverse traumatisme.

Poliţia a pornit câte o anchetă penală pe ambele cazuri pentru a stabili toate circumstanţele accidentelor. La moment IGP nu a comunicat despre starea tinerei transportate la spital. Poliţia Naţională transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi.

Support Ukraine