Tragedie pe șosele! Două accidente grave, soldate cu doi morți, au avut loc pe 1 ianuarie

2 Ianuarie 2018 - tv8.md

Pe parcursul zilei de ieri salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere.

Primul caz unde a fost necesar implicarea pompierilor a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în apropiere de orașul Strășeni. Conform informației recepționate de Serviciul 901, la ora 14:22 minute, un autoturism de model „Renault Scenic" a derapat de pe traseu. În consecință, conducătorul auto în vârstă de 66 de ani a decedat, iar salvatorii au deblocat din fiare cadavrul persoanei.

Un alt accident cu urmări fatale a avut loc în UTA Găgăuzia. Aici pe traseul R -38 s-au ciocnit două automobile de model „VW Golf" și „Opel Zafira" . În consecință conducătorul auto din autoturismul de model „VW Golf" a rămas blocat în fiarele mașinii fiind necesară descarcerarea acestuia. La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii unității de pompieri din Vulcănești. La scurt timp persoana a decedat în spital.

Toate circumstanțele și cauzele producerii accidentelor de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează conducătorii auto să respecte regimul de viteză, iar în situații de risc să apeleze după ajutor, către Serviciul 901.

Adauga anunt nou