Beat la 18 ani, fără permis de conducere, a tamponat 4 mașini, într-o parcare!

Acum 4 ani, 7 luni - 20 August 2019, autoexpert
Beat la 18 ani, fără permis de conducere, a tamponat 4 mașini, într-o parcare!
Depășim orice limită și cu asta ”ne mândrim”. Un tânăr de 18 ani a dat dovadă din nou, că verificările ”fără motiv” ale polițiștilor sunt de fapt necesare.

Ministrul Afacerilor Interne tocmai a semnat un ordin prin care interzice polițiștilor să practice metodele vechi de constrângere a șoferilor și condamnă abuzul în serviciu. În timp ce mulți conducători auto s-au bucurat să audă noutatea, unii, însă s-au întristat, susținând că acum fărădelegile vor fi și mai multe.

Dreptate au ambele tabere, iar exemplul de mai jos este cât se poate de relevant. Un tânăr în vârstă de 18 ani, în stare de ebrietate și fără permis de conducere, a încercat să-și parcheze mașina în fața unui centru comercial. Vă puteți imagina în ce stare se afla tânărul dacă a tamponat patru automobile în drum spre locul de parcare.

Incidentul a avut loc weekendul trecut, în data de 17 august, în sectorul Ciocana al capitalei, seara, în jurul orei 19. Pozele de la fața locului au fost postate pe Facebook.

Băiatul avea 0.30 mg de alcool în aerul expirat. Acum riscă amendă până la 25.000 de lei pentru că ar fi urcat beat la volan, șase puncte de penalizare și amendă de 1500 de lei pentru că ar fi provocat un accident și nu în ultimul rând, amendă de 1500 de lei pentru șofatul în lipsa unui permis de conducere.

Deci este nevoie sau nu, de prezența sporită a polițiștilor pe trasee, în oraș și organizarea de controale frecvente și riguroase?

Support Ukraine