Detalii șocante în cazul accidentului soldat cu trei morți de la Râșcani! Familia din a doua mașină se întorcea de la botezul copilului

Acum 1 an, 9 luni - 29 Septembrie 2020, autoexpert
Detalii șocante în cazul accidentului soldat cu trei morți de la Râșcani! Familia din a doua mașină se întorcea de la botezul copilului
Detalii șocante cu privire la accidentul produs ieri noaptea în apropiere de satul Corlăteni, raionul Rîșcani.

Un bărbat de 28 de ani și fiica sa de numai trei luni au fost uciși după ce se întorceau de la ceremonia de botez a copilei. Totul din cauza gestului disperat al unui bărbat de 33 de ani care a decis să-și pună capăt zilelor. După ce s-a certat cu soția, acesta a urcat în mașină și a provocat un accident fatal nu doar pentru el.

Șoferul care ar fi provocat accidentul este originar din satul Pelinia, raionul Drochia, însă locuia în Bălți. Ieri, acesta împreună cu familia sa au mers în vizită la părinți. A scăpat o vorbă care îi va măcina mult timp pe cei apropiați.

" A fost la noi, s-a jucat cu băiatul, cu soția, s-au dus veseli și când ne-au sunat la ora 12 deja era mort, dar ce a fost și cum, nu cunosc nimic. El glumea că o să moară tânăr", a spus tatăl băiatului.

Mâine, bărbatul care și-a pus capăt zilelor urma să împlinească 33 de ani.

La bordul celei de-a doua mașini se aflau patru persoane, printre care și un copil de numai trei luni. Aceștia se deplasau de la Briceni spre Chișinău, după ceremonia de încreștinare a bebelușului. În urma impactului, fetița, dar și tatăl ei au murit pe loc. Femeia de 27 de ani și fratele ei de 31 de ani au fost internați la spitalul din Bălți.

Support Ukraine